Condities

07Aug

Voor het huren van het huis gelden de volgende voorwaarden:

De reservering/de betaling van de huursom

Een reservering wordt door ons omgezet in een boeking als de volledige betaling van de huursom op onze bankrekening ontvangen is.
De huursom wordt binnen 7 dagen na bevestiging van de reservering door u aan ons betaald, tenzij anders wordt overeengekomen.
Als de huursom niet tijdig betaald wordt, behouden wij het recht om het huis voor anderen te reserveren, tenzij anders met u is overeengekomen.

Inchecken/uithecken

Inchecken op  de  dag  van  aankomst  in  principe  vanaf  15.00 uur,  tenzij anders overeengekomen.
Uitchecken op  de  dag  van  vertrek  op/voor  11.00 uur, tenzij  nadrukkelijk anders overeengekomen.

Annulering

In aantoonbare bijzondere omstandigheden (ziekte, overlijden etc.) kan de boeking zonder kosten worden geannuleerd en vindt volledige restitutie plaats;
In overige gevallen is restitutie mogelijk uiterlijk 2 weken voor het verblijf, waarbij 50% van de huursom wordt gerestitueerd.

Huurvoorwaarden

Wij verhuren het huis in het vertrouwen dat u als een goed huisvader voor ons huis zorgt.
In het huis wordt niet gerookt, behalve in de open ruimte (de patio).
In het huis zijn geen huisdieren toegestaan.
In het huis worden geen feesten gehouden/georganiseerd, die worden bezocht door andere personen, die niet bij uw gezelschap horen.
Voor uw veiligheid kan het huis uitsluitend worden gebruikt en betreden  door de personen die bij de boeking zijn aangemeld.
Wilt u andere personen tot het huis toelaten; daarvoor heeft u toestemming nodig van onze hostess Nairobis.

In verband met uw veiligheid en de Cubaanse regelgeving, is het niet toegestaan andere personen, buiten het aangemelde gezelschap, nachtverblijf te verschaffen.
Bij overtreding van deze regel, wordt de huur onmiddellijk beëindigd, zonder dat opzegging of ingebrekestelling noodzakelijk is.