OUR BLOG

Lorem Ipsum is simply dummy text

Wij komen zeker terug bij casa Guantanamera

10Sep

Na een prachtige reis van een drietal weken hebben we ondertussen Cuba terug ingeruild voor België. Dat Cuba een prachtland is, dat moeten we jullie ondertussen niet meer vertellen. Wat een vriendelijke mensen, wat een prachtig landschap en wat een goeie dansers! Echt waar, onze ervaringen met Cuba waren fenomenaal goed!  

De casa was een perfecte uitvalsbasis om zowel Habana Vieja als Centro als Vedado te bezoeken. Met enkele korte wandelingen sta je direct overal in de stad. Ook de faciliteiten in de casa waren zeker in orde. De airco werkte goed, de bedden waren in orde. Alles was zeker in orde! Onze complimenten voor Rudy en Nairobis. Ze hebben echt goed voor ons gezorgd en aan al onze vragen en wensen kunnen voldoen!  

Om dus samen te vatten: jullie hebben een mooie casa met een prima locatie om heel Havana te verkennen. Daarnaast is de ontvangst en de opvolging zeker een groot pluspunt! Doe zo verder dus! Als we ooit terugkomen naar Cuba, dan mag je ons zeker opnieuw in jullie casa verwachten!

 Familie S, België